Mærkbare organisationer

Mennesker vokser gennem frihed og medbestemmelse. Også når de er på arbejde. Det samme gælder deres arbejdslyst og den værdi, de skaber i organisationen. 

Vi tror ikke på bestemte begreber eller teorier, som en checkliste for en organisation, men vi tror på at retning skaber tryghed, fokus og større bevægelse. Et fyrtårn giver os noget fælles at styre imod.

Alle arbejdspladser kan skabe resultater gennem arbejdslyst, hvis vi tør tænke business as unusual

Det fører til større beslutnings- og handlekraft i mennesker, der tør og gør mere. En organisation, der udvikler sig mere. Og en virksomhed, der skaber bedre resultater.

Læs, hvordan vi kan hjælpe jer

I Servant er vi vant til at vende tingene på hovedet og det starter med organisationen. 

For os er medarbejderne ikke til for lederne, men lederne er til for medarbejderne. For os handler ledelse ikke om at stille sig i front, men om at bane vejen for medarbejderne.

Vi vender den hierarkiske trekant på hovedet

Gode beslutninger hviler som regel på tillid og kultur bæres bedst, når vi er sammen om den. Alligevel er beslutningskraft og lederskab stadig ofte de få forundt. Nye ledere skaber tillid og støtter andre i beslutninger og lederskab.

Vi fjerner hverken behovet for ledelse eller ledere – tværtimod – men vi arbejder med måden vi er ledere på og måden alle kan tage ledelse på.

Det er vejen til en bæredygtig virksomhed. Og for os er en økonomisk bæredygtig virksomhed også en menneskeligt væredygtig virksomhed.

Læs mere om vores arbejde med fremtidens ledere her