Om os

Servant er Ane og Troels.

Vi ønsker at gøre en forskel og være med til at skabe fremtidens organisationer.

Vi har arbejdet med ledelse og mennesker igennem hele vores erhvervsliv og har praktisk erfaring med at skabe forandring i retning af en organisation, der er mindre baseret på hierarki og mere baseret på det enkelte individs tryghed, kompetencer og evne til at beslutte og handle.

Vi ved, hvor der kan opstå udfordringer, vi har bud på løsninger, vi ved hvad der virker og vi vil gerne arbejde med jer om præcist det – i jeres virksomhed.

Ane Stürup

ane@servant.dk

+45 60 61 76 46

Jeg har i hele mit arbejdsliv, arbejdet med mennesker og relationer og hvordan man sikrer det bedste samspil mellem organisationer, mennesker og den forretning, de driver. 

Jeg hjælper ledere i alle organisationer med at forvalte deres magt (både formel og uformel magt) til at få det bedste frem i deres medarbejdere. 

Jeg har altid et fokus på at arbejde med relationer og skabelsen af psykologisk tryghed i medarbejdere og teams blandt andet gennem individuel coaching, gruppesupervision og ledelse efter de neuroaffektive begreber. Jeg er optaget af de muligheder en reel psykologisk tryghed giver for at balancere omsorg for og krav til kolleger. 

Min intuition er mit vigtigste værktøj. Intuition er en kombination af min erfarring og fornemmelse og noget jeg bruger aktivt, når jeg arbejder med mennesker og organisationer.

Troels Underlien

troels@servant.dk

+45 51 90 05 79

Jeg tror på at skabelsen af mere sympatiske organisationer med plads til hele mennesker, der får plads til at tage ansvar, beslutte og agere, er afgørende for det arbejdsmarked vi alle sammen er på og det (arbejds)liv vi alle sammen lever.

Og jeg tror på det over tid skaber bedre og langt mere bæredygtigere resultater i de virksomheder, der tør.

Jeg har brugt en stor del af min erhvervskarriere på at skabe IT-virksomheden Vertica, der fra begyndelsen blev bygget på principper omkring ikke-hierakisering, selvledelse og medbestemmelse; en organisation, der bedst beskrives gennem Teal begrebet, fra bogen Fremtidens Organisationer, skrevet af Fredric Laloux, i 2014.

Jeg ønsker at hjælpe andre virksomheder med samme proces.

Servant hjælper virksomheder med at styrke arbejdslyst, beslutningskraft og brand.

Læs hvordan vi kan hjælpe med at skabe forandring hos jer

Vores vision

At skabe mærkbare organisationer

Vores mission

At levere praksisnær rådgivning indenfor mærkbar ledelse og organisations-udvikling med henblik på fremtidssikring og bæredygtig vækst i alle typer virksomheder