Om os

Servant består af partnerne Ane, Troels og Helle, der ønsker at gøre en forskel og være med til at skabe fremtidens brands og organisationer.

Ane og Troels har arbejdet med ledelse og mennesker igennem hele deres erhvervsliv og har praktisk erfaring med at skabe forandring i retning af en organisation, der er mindre baseret på hierarki og mere baseret på det enkelte individs tryghed, kompetencer og evne til at beslutte og handle.

Helle har arbejdet med brand management, kommunikation og marketing hele sit arbejdsliv og har praktisk erfaring fra både kunde- og bureausiden med at omdanne indsigter til strategi videre til konceptualisering og eksekvering. 

Vi ved, hvor der kan opstå udfordringer, vi har bud på løsninger, vi ved hvad der virker og vi vil gerne arbejde med jer om præcist det – i jeres virksomhed.

Ane Stürup

ane@servant.dk

+45 60 61 76 46

Jeg har i hele mit arbejdsliv, arbejdet med mennesker og relationer og hvordan man sikrer det bedste samspil mellem organisationer, mennesker og den forretning, de driver. 

Jeg hjælper ledere i alle organisationer med at forvalte deres magt (både formel og uformel magt) til at få det bedste frem i deres medarbejdere. 

Jeg har altid et fokus på at arbejde med relationer og skabelsen af psykologisk tryghed i medarbejdere og teams blandt andet gennem individuel coaching, gruppesupervision og ledelse efter de neuroaffektive begreber. Jeg er optaget af de muligheder en reel psykologisk tryghed giver for at balancere omsorg for og krav til kolleger. 

Min intuition er mit vigtigste værktøj. Intuition er en kombination af min erfarring og fornemmelse og noget jeg bruger aktivt, når jeg arbejder med mennesker og organisationer.

Helle Holm

helle@servant.dk

+45 29 84 88 44

Jeg har, siden jeg var teenager været fascineret af brandudvikling, og hvordan man skaber den mest solide relation til sine forbrugere. Min teori er, at vi som forbrugere knytter os til brands som vi gør til mennesker. En holdbar relation bygger på autenticitet – det skaber tillid og tryghed, hvilket øger chancen for, at vi forbinder os til hinanden – eller et brand. 

Jeg er optaget af, at den platform et brand står på er solidt, for det skal kunne holde det vi bygger ovenpå. Vi skal gøre det vi siger vi gør og ikke gøre opgaven mere kompliceret end den er. Nok er branding, kommunikation og marketing akademiske discipliner og funderet i valide indsigter og data, men løsningerne bør være simple og let tilgængelige for alle organisationens involverede.

Troels Underlien

troels@servant.dk

+45 51 90 05 79

Jeg tror på at skabelsen af mere sympatiske organisationer med plads til hele mennesker, der får plads til at tage ansvar, beslutte og agere, er afgørende for det arbejdsmarked vi alle sammen er på og det (arbejds)liv vi alle sammen lever.

Og jeg tror på det over tid skaber bedre og langt mere bæredygtigere resultater i de virksomheder, der tør.

Jeg har brugt en stor del af min erhvervskarriere på at skabe IT-virksomheden Vertica, der fra begyndelsen blev bygget på principper omkring ikke-hierakisering, selvledelse og medbestemmelse; en organisation, der bedst beskrives gennem Teal begrebet, fra bogen Fremtidens Organisationer, skrevet af Fredric Laloux, i 2014.

Jeg ønsker at hjælpe andre virksomheder med samme proces.

Servant hjælper virksomheder med at styrke arbejdslyst, beslutningskraft og brand.

Læs hvordan vi kan hjælpe med at skabe forandring hos jer

Vores vision

At gøre organisation og brands mærkbare

Vores mission

At levere praksisnær rådgivning indenfor mærkbar ledelse, brand og marketing med henblik på fremtidssikring og bæredygtig vækst i alle typer virksomheder